www.cnfms.ro foloseşte cookie-uri cu scopul de a oferi vizitatorilor o experiență mai bună de navigare. Prin continuarea vizitei pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Vezi detalii.

FORMULAR DE INSCRIERE CNFMS 2021

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar

 • Înregistrarea la CNFMS 2021 se realizează exclusiv online prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE CNFMS 2021 și a FORMULARULUI DE CAZARE, începând cu 15.07.2021.
 • Aveți posibilitatea de a alege să participați la conferință în sală (Hotel Piatra Mare, Brasov) sau puteti urmari ONLINE toate lucrările conferinței.  
 • Numărul de locuri în sala este limitat, confirmarea înscrierilor fiind condiționată de achitarea taxei de participare după principiul „primul venit-primul servit”.

Participarea în sală la CNFMS este condiționată de prezentarea adeverinței de vaccinare la înscriere!

 • Taxa de participare include accesul la toate evenimentele incluse în program si mapa electronica CNFMS2021.
 • Pentru participantii in sala se asigura suplimentar ecuson, participarea la mese și pauzele de cafea.
 • Taxele de însoțitor pentru participantii in sala includ ecusonul și participarea la mese.
 • Taxa de participare nu include cazarea. Cazarea nu este obligatorie. Completand separat FORMULARUL DE CAZARE,  puteți opta pentru rezervarea de camere in cadrul Hotelului Piatra Mare sau in alte hoteluri situate in Poiana Brasov. 
 • Se acordă un discount de 5% din taxa de participare pentru participanții la edițiile anterioare.
 • Conform regulamentului, la CNFMS 2021 nu pot participa cu taxa de înscriere simplă reprezentanții companiilor de tip importator /distribuitor/ producător de produse și servicii cu interes comercial în sectorul sanitar. În acest caz taxa de participare este de minim 2.500 lei – vezi pachetele de parteneriat 
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea persoanelor cu comportament nepoliticos, neadecvat, necolegial în spațiul public sau virtual.
 • Pentru specialiștii din cadrul autorităților centrale care doresc să participe la conferință, prin sprijinul oferit de sponsorii si partenerii nostrii, oferim 10 burse care acoperă taxa de participare și cazarea pentru unul din modulele farmacoeconomie (inclusiv cursul preconferință) sau management sanitar. 

Pentru a rezerva cazarea, numai după ce finalizați înscrierea, este nevoie să completați FORMULARUL CAZARE CNFMS 2021!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE CNFMS 2021

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii  Va rugam selectati una din aceste categorii daca doriti credite de educatie medicala continua.  Daca nu va calificati pentru obtinerea creditelor de educatie continua, completati cu "-".
  Efectuati achizitia publica in SICAP utilizand urmatoarele repere: SURYAM SRL, CUI:15674752 Cod si denumire CPV: 80320000-3 - Servicii de formare profesionala in domeniul medical (Rev.2). In maxim 24 de ore veti primi un email de la SECRETARIAT@CNFMS.RO cu factura PROFORMA pentru taxa de participare, in baza careia puteti face achizitia publica prin SICAP. Dupa realizarea achizitiei SICAP, va fi emisa FACTURA FISCALA, cu o data ulterioara.

  Taxele de participare sunt valabile in perioada 01.10.2021-13.10.2021. Vă rugăm să vă asigurați că achitați taxa de participare până la data de 30.09.2021. După această dată, facturile emise cu taxă redusă neachitate vor fi anulate.  Consimțământ privind prelucrarea datelor personale în scop de marketing

  Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

  Dacă nu ați citit încă Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, o puteți face chiar acum!

  Pe perioada desfasurarii acestui evenimentului organizatorul si partenerii sai vor inregistra secvente foto si video. In cazul in care participanti la conferinta in sala, la biroul de inregistrare puteti sa va exprimati acordul de a fi filmat/ fotografiat prin selectarea insemnului corespunzator.

  Pentru a rezerva cazarea, numai după ce finalizați înscrierea, este nevoie să completați FORMULARUL CAZARE CNFMS 2021!

  gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web