www.cnfms.ro foloseşte cookie-uri cu scopul de a oferi vizitatorilor o experiență mai bună de navigare. Prin continuarea vizitei pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Vezi detalii.

FORMULAR DE INSCRIERE CNFMS 2023

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar

 • Înscrierea la CNFMS 2023 se realizează exclusiv online prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE CNFMS 2023 începând cu 15.08.2023.
 • Participarea la lucrările conferinței se face DOAR cu prezență fizică, în sală (Hotel Piatra Mare, Brașov).  
 • Lucrările conferinței sunt înregistrate, dar NU SE TRANSMIT ONLINE, în direct. 
 • Numărul de locuri în sală este limitat, confirmarea înscrierilor fiind condiționată de achitarea TAXEI DE PARTICIPARE, după principiul „primul venit-primul servit”.
 • Taxa de participare asigură accesul la toate evenimentele incluse în program și la mapa electronică CNFMS2023.
 • Participanților li se asigură suplimentar ecuson, participarea la mese și pauzele de cafea.
 • Taxele de însoțitor pentru participanți includ ecusonul și participarea la mese.
 • Taxa de participare nu include cazarea. Cazarea nu este obligatorie. Puteți opta pentru rezervarea de camere în cadrul Hotelului Piatra Mare, sau în alte hoteluri situate în Poiana Brașov. 
 • Se acordă un discount de 5% din taxa de participare pentru participanții la una din edițiile anterioare (2020, 2021 sau 2022). Acest discount nu se acordă pentru grupurile de minim 3 persoane din cadrul aceleiași instituii, care beneficiază, deja, de reducerea de grup. 
 • Conform regulamentului, la CNFMS 2023 nu pot participa cu taxa de înscriere simplă reprezentanții companiilor de tip importator /distribuitor/ producător de produse și servicii cu interes comercial în sectorul sanitar. În acest caz taxa de participare este de minim 5000 lei
 • Pentru specialiștii din cadrul autorităților centrale care doresc să participe la conferință, prin sprijinul oferit de sponsorii și partenerii noștri, OFERIM 10 BURSE care acoperă taxa de participare și cazarea pentru unul din modulele Farmacoeconomie (inclusiv cursul preconferință) sau Management Sanitar. 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE CNFMS 2023, EDIȚIA A X-A

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii


  Va rugam selectati una din aceste categorii daca doriti credite de educatie medicala continua.  Daca nu va calificati pentru obtinerea creditelor de educatie continua, completati cu "-".
  Efectuati achizitia publica in SICAP utilizand urmatoarele repere: SURYAM SRL, CUI:15674752Cod si denumire CPV: 80320000-3 - Servicii de formare profesionala in domeniul medical (Rev.2). In maxim 24 de ore veti primi un email de la secretariat@cnfms.ro cu factura PROFORMA pentru taxa de participare, in baza careia puteti face achizitia publica prin SICAP. Dupa realizarea achizitiei SICAP, va fi emisa FACTURA FISCALA, cu o data ulterioara.

  Taxele de participare sunt valabile in perioada 01.10.2023-18.10.2023. Vă rugăm să vă asigurați că achitați taxa de participare până la data de 18.10.2023.  Informatii necesare pentru a rezerva si servicii cazare (OPTIONAL)


  Efectuati achizitia publica in SICAP utilizand urmatoarele repere: SMARTFARM SRL, CUI:RO25797280 Cod si denumire CPV: 80320000-3 - Servicii de formare profesionala in domeniul medical (Rev.2). In maxim 24 de ore veti primi un email de la SECRETARIAT@CNFMS.RO cu factura PROFORMA pentru taxa de participare, in baza careia puteti face achizitia publica prin SICAP. Dupa realizarea achizitiei SICAP, va fi emisa FACTURA FISCALA, cu o data ulterioara.
  Tariful de cazare include TVA, mic dejun, acces la piscina, sauna, salina, fitness, fun club, wi-fi si parcare.
  Organizatorul va transmite datele din formularul de rezervare cazare catre unitatile hoteliere partenere si veti primi o confirmare prin email priind rezervarea efectuata. Moldificarile ulterioare sunt posibile in limita locurilor disponibile.

  Consimțământ privind prelucrarea datelor personale în scop de marketing

  Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

  Dacă nu ați citit încă Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, o puteți face chiar acum!

  Pe perioada desfasurarii acestui evenimentului organizatorul si partenerii sai vor inregistra secvente foto si video. In cazul in care participanti la conferinta in sala, la biroul de inregistrare puteti sa va exprimati acordul de a fi filmat/ fotografiat prin selectarea insemnului corespunzator.

   

   

  gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web