Acest site folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies-urilor
+40 769041200
secretariat@cnfms.ro

NOTA DE INFORMARE CNFMS 2020

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar

Dorim să vă felicităm pentru decizia de a participa la Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VII-a (8-9 Octombrie 2020) organizată către Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș – Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management, Universitatea Sapientia și Asociația SURYAM, având ca partenerii intituționali ISPOR Romania – Societatea Română de Farmacoeconomie și Camera Deputaților – Comisia pentru Sănătate și Familie (organizatori științifici), managementul evenimentului fiind asigurat de către Health Events(organizator logistic).

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN CONTEXTUL ORGANIZĂRII Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VII-a (8-9 Octombrie 2020)

 I.      INFORMARE 

În baza dispozițiilor Regulamentului (UE) 679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie datelor Asociația SURYAM și SURYAM SRL (denumiți în continuare Organizatori), în calitatea sa de Organizator al Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VII-a (8-9 Octombrie 2020) vă informează în legătură cu modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate și scopul pentru care acestea sunt folosite:

 1.     Ce tipuri de date colectăm și de ce? 

 Organizatorul va colecta și prelucra datele Dumneavoastra cu caracter personal dupa cum urmeaza: 

  • Numele și prenumele  – Necesar pentru comunicare și confirmare înscriere 
  • Adresa de email  – Necesar pentru comunicare pre și post eveniment și confirmare înscriere
  • Numărul de telefon – Necesar pentru comunicare, doar în cazul în care inițiați o convorbire prin WhatsApp sau apel telefonic. Numarul de telefon nu va fi stocat pentru utilizare post-eveniment.
  • Categorie – în vederea raportării către organizatorii științifici
  • Județul – în vederea raportării către organizatorii științifici
  • Locul de muncă (opțional) – în vederea raportării către organizatorii științifici
  • Funcția (opțional) – în vederea raportării către organizatorii științifici

 2.     Scopul prelucrării datelor personale

Colectarea și prelucrarea datelor personale menționate se realizează cu scopul înscrierii Dumneavoastră drept participant la Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VII-a (8-9 Octombrie 2020), pentru comunicarea prin e-mail sau telefon cu Dumneavoastra privind detaliile participarii la acest eveniment și pentru emiterea certificatelor de participare. Sub rezerva consimtământului Dumneavoastra, Organizatorul poate prelucra datele și în scopul informării cu privire la alte evenimente cu tematică similară, proiecte desfășurate. 

 3.     Durata prelucrării pentru scopul principal

Datele personale se stochează conform Nomenclatorului arhivistic al societății întocmit pentru fiecare document/informație în parte pe care îl puteți consulta la sediul societății sau printr-o simpla solicitare la secretariat@cnfms.ro

 4.     Cu cine împărtășim datele dumneavoastră?

Organizatorul va comunica implicit datele Dumneavoastra catre organizatorii științifici alături de care organizează acest eveniment (Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș – Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management, Universitatea Sapientia și Asociația SURYAM, ISPOR Romania – Societatea Română de Farmacoeconomie și Camera Deputaților – Comisia pentru Sănătate și Familie). 

Organizatorul transmite adresa de email catre Sanatatea Press Grup SRL, in calitate de partener media, care asigura si administreaza platforma online prin care se transmite live conferinta.

 5.     Care sunt drepturile Dumneavoastra ?

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, luati la cunoștință drepturile de care beneficiati cu privire la prelucrarea datelor personale, indiferent de scopul prelucrării indicat mai sus, respectiv: de a va retrage, în orice moment, consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal; de a solicita accesul la datele prelucrate; de a solicita rectificarea, ștergerea, restricționarea datelor prelucrate; de a se opune prelucrării datelor, exceptand cazul în care dispoziții legale prevăd contrariul; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de a depune o plangere in fata ANSPDCP; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor personale, inclusiv crearea de profiluri. Pentru orice solicitări pe care le puteți avea cu privire la exercitarea drepturilor menționate mai sus, sau la retragerea consimțământului, precum și pentru a ne adresa orice alte întrebări privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteți să ne contactați la adresa de email: secretariat@cnfms.ro, emailul dumneavoastră ajungând persoana responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal. 

 II.     TEMEIUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

 a)     Furnizarea datelor personale este necesara în vederea participării persoanei fizice la Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VII-a (8-9 Octombrie 2020) și sunt prelucrate în temeiul art. 6 lit. b) din Regulamentul (UE) 2016/679, respectiv ”prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”. 

 b)     Consimțământ privind prelucrarea datelor personale în scopul oferirii de informații cu privire la alte evenimente organizate de către Asociația SURYAM și SURYAM SRL prin e-mail, SMS sau telefon.

Asociația SURYAM și SURYAM SRL

Email: secretariat@cnfms.ro

Telefon: 0769041200

Adresa: Str. Horia nr. 21 Spatiul Comercial 1, Tirgu Mures, Judetul Mures

CITEȘTE SI Documentul de informare a utilizatorilor despre prezența cookie-urilor pe site

Aveți nevoie de ajutor?
Te rugăm să consulți Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, înainte de a iniția o conversație.