www.cnfms.ro foloseşte cookie-uri cu scopul de a oferi vizitatorilor o experiență mai bună de navigare. Prin continuarea vizitei pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Vezi detalii.

NOTA DE INFORMARE CNFMS 2021

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar

Dorim să vă felicităm pentru decizia de a participa la Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VIII-a (14-16 Octombrie 2021) organizată către UMFST “George Emil Palade” din Târgu Mureș – Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management, Universitatea Sapientia și Asociația SURYAM, managementul evenimentului fiind asigurat de către Health Events. Parteneri profesionali: ISPOR Romania – Societatea Română de Farmacoeconomie. Parteneri instituționali: Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București.  Parteneri media: Revista Health si Conferinte.ro

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN CONTEXTUL ORGANIZĂRII Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VIII-a (14-16 Octombrie 2021)

 I.      INFORMARE 

În baza dispozițiilor Regulamentului (UE) 679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie datelor Asociația SURYAM, SURYAM SRL, SMARTFARM SRL si SMARTMED SOFT SRL (denumiți în continuare Organizatori), în calitatea sa de Organizator al Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VIII-a (14-16 Octombrie 2021) vă informează în legătură cu modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate și scopul pentru care acestea sunt folosite:

 1.     Ce tipuri de date colectăm și de ce? 

 Organizatorul va colecta și prelucra datele Dumneavoastra cu caracter personal dupa cum urmeaza: 

  • Numele și prenumele  – Necesar pentru comunicare și confirmare înscriere 
  • Adresa de email  – Necesar pentru comunicare pre și post eveniment, confirmare înscriere,  transmitere diplome. 
  • Numărul de telefon – Necesar pentru comunicare pre și post eveniment, confirmare înscriere si rezervare cazare. 
  • Datele din certificatul de vaccinare – Necesar pentru validarea participarii in sala  
  • Categorie participant – în vederea raportării către organizatorii științifici
  • Categorie profesionala – Necesar pentru eliberearea diplomelor de participare
  • CNP – Necesar doar pentru inregistrarea creditelor EMC/EFC:
  • Județul – în vederea raportării către organizatorii științifici
  • Locul de muncă – în vederea raportării către organizatorii științifici
  • Funcția  – în vederea raportării către organizatorii științifici

 2.     Scopul prelucrării datelor personale

Colectarea și prelucrarea datelor personale menționate se realizează cu scopul înscrierii Dumneavoastră drept participant la Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ediția a VIII-a (14-16 Octombrie 2021), pentru comunicarea prin e-mail sau telefon cu Dumneavoastra privind detaliile participarii la acest eveniment și pentru emiterea certificatelor de participare. Sub rezerva consimtământului Dumneavoastra, Organizatorul poate prelucra datele și în scopul informării cu privire la alte evenimente cu tematică similară, proiecte desfășurate. 

 3.     Durata prelucrării pentru scopul principal

Datele personale se stochează conform Nomenclatorului arhivistic al societății întocmit pentru fiecare document/informație în parte pe care îl puteți consulta la sediul societății sau printr-o simpla solicitare la secretariat@cnfms.ro

 4.     Cu cine împărtășim datele dumneavoastră?

Organizatorul va comunica implicit datele Dumneavoastra catre organizatorii științifici alături de care organizează acest eveniment. 

Organizatorul nu va comunica implicit datele Dumneavoastra către parteneri și sponsorii evenimentului. Doar dacă bifați “Sunt de acord ca datele mele de contact sa fie publicate pentru a putea fi contactat de catre ceilalti participanti la eveniment, partenerii sau sponsorii evenimentului pentru a mă informa asupra serviciilor, proiectelor, produselor comercializate de către aceștia” aceste date sunt împărtășite cu partenerii, sponsorii și ceilalți participanți.

Organizatorul transmite adresa de email catre Consultia SRL – Conferinte.ro, care asigura si administreaza platforma online prin care se transmite live conferinta.

Organizatorul va transmite datele din formularul de rezervare cazare catre unitatile hoteliere partenere.

 5.     Care sunt drepturile Dumneavoastra ?

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, luati la cunoștință drepturile de care beneficiati cu privire la prelucrarea datelor personale, indiferent de scopul prelucrării indicat mai sus, respectiv: de a va retrage, în orice moment, consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal; de a solicita accesul la datele prelucrate; de a solicita rectificarea, ștergerea, restricționarea datelor prelucrate; de a se opune prelucrării datelor, exceptand cazul în care dispoziții legale prevăd contrariul; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de a depune o plangere in fata ANSPDCP; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor personale, inclusiv crearea de profiluri. Pentru orice solicitări pe care le puteți avea cu privire la exercitarea drepturilor menționate mai sus, sau la retragerea consimțământului, precum și pentru a ne adresa orice alte întrebări privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteți să ne contactați la adresa de email: secretariat@cnfms.ro, emailul dumneavoastră ajungând persoana responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal. 

 II.     TEMEIUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

a) Prelucrarea datelor personale precum numele și adresa de email sunt necesare comunicării în vederea participării persoanei la conferință și eliberării certificatului de participare și sunt prelucrate în temeiul art. 6 lit. b) din Regulamentul (UE) 2016/679, respectiv ”prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”.

b) Prelucrarea datelor personale precum categoria profesionala si locul de muncă sunt necesare în vederea analizelor statistice și verificărilor necesare validării informațiilor introduse și sunt prelucrate în temeiul art. 6 lit. f) din Regulamentul (UE) 2016/679, respectiv ” prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesită protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizată este un copil.”

c) Prelucrarea datelor personale în vederea comunicării în scop de marketing sau pentru transferul către ceilalți participanți, parteneri sau sponsori, se face în temeiul art. 6 lit. a) din Regulamentul (UE) 2016/679, respectiv ”persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.”

 

Email: secretariat@cnfms.ro

Telefon: 0769041200

Adresa: Str. Horia nr. 21 Spatiul Comercial 1, Tirgu Mures, Judetul Mures

CITEȘTE SI Documentul de informare a utilizatorilor despre prezența cookie-urilor pe site