www.cnfms.ro foloseşte cookie-uri cu scopul de a oferi vizitatorilor o experiență mai bună de navigare. Prin continuarea vizitei pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Vezi detalii.

OFERTA CAZARE CNFMS 2023

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar

  • Daca nu v-ați înscris înca, înregistrarea la CNFMS 2023 se realizează exclusiv online, prin completarea FORMULARULUI DE  INSCRIERE CNFMS 2023.
  • Taxa de participare nu include cazarea. 
  • Cazarea nu este obligatorie.

OFERTA CAZARE CNFMS 2023

 

Nume Hotel / TARIFE CAZARE ( 1 camera/ noapte)Camera TWIN/MATRIMONIALA in regim SINGLECamera TWIN/MATRIMONIALA in regim DOUBLE

Hotel Piatra Mare (***/****) – locație desfășurare CNFMS2023

390 lei / noapte

430 lei / noapte

 Hotelul Piatra Mare este situat în stațiunea de schi Poiana Brașov și oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit și balcon privat. Acesta cuprinde o zonă spa cu o piscină interioară, sală de gimnastică, saună, salină și cadă cu hidromasaj.

Facilitati hotel: cazare in camere frumos amenajate, restaurant si bar de zi, terasa, piscina interioara si centru wellness, camera de bagaje, sali de conferinta, depozit pentru echipament de schi.
Facilitati camere: Camerele de la Hotelul Piatra Mare sunt amenajate convenabil cu TV, minibar și baie privată cu uscător de păr. Fiecare unitate are podea cu mochetă şi încălzire.
Camera dubla matrimoniala – au o suprafata de 24 mp, pat matrimonial, sunt spațioase și luminoase si dispun de baie cu cadă, uscător de par, halat de baie și papuci, încălzire, frigider de tip minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon.
Camera dubla twin – au o suprafata de 24 mp, doua paturi de o persoana, au baie cu cadă, uscător de par, halat de baie și papuci, încălzire, frigider de tip minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon.
Camera dubla superioara – având o dimensiune de 32 mp, camerele duble superioare au o capacitate pentru două persoane și dispun de baie cu cadă, uscător de par, halat de baie și papuci, încălzire, frigider de tip minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon.
Studio twin – având o dimensiune de 28 mp  studio-urile sunt spațiul ideal pentru familii cu copii, acestea fiind dotate cu 2 paturi twin la etaj și o canapea extensibilă în living. Studio-urile dispun de baie cu cadă, uscător de par, halat de baie și papuci, încălzire, frigider de tip minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon si au capacitate pentru trei persoane.
Junior Suite – Junior Suite are suprafata de 42 mp și are o priveliște splendidă . Junior Suite-urile dispun de baie cu cadă, uscător de par, halat de baie și papuci, încălzire, frigider de tip minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon.
Apartament – cu dimensiunea de 56 mp si un decor modern, ferestre ample și lumină naturală, apartamentele sunt locul perfect de relaxare la sfârșitul zilei. Acestea sunt generos proporționate, fiind formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial și un living. Dispun de baie cu cadă, uscător de par, halat de baie și papuci, încălzire, frigider de tip minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon.
Apartament Prezidential – Apartamentul Prezidențial situat la etajul 9 al hotelului, unde aveți ocazia să deveniți stăpân pe panorama de la poalele masivului Postavaru. Fără vecini de palier, pentru că apartamentul ocupă integral ultimul etaj al hotelului  iar prin ferestrele supradimensionate, care in cea mai mare parte a apartamentului țin loc de pereți, se desfășoară priveliști care vă vor tăia răsuflarea. Apartamentul Prezidențial dispune de 1 dormitor, living, bucătărie, baie cu cada cu hidromasaj si sauna uscata si are o suprafata totala de 212 mp.
Restaurantul Smarald – prețios ca o bijuterie, restaurantul împrumută din reflexiile și culoarea smaraldului si ofera preparate cu specific romanesc, are o capacitate maxima de 450 persoane.
Restaurant Topaz – are o capacitate mai mica, de maxim 100 de personae si dă înspre o terasă generoasă, care oferă o priveliște magnifică spre masivul Postăvarul.
Parcare: hotelul dispune de parcare private gratuita pentru oaspeti, inclusive locuri pentru personae cu dizabilitati.
Animale de companie: Hotelul nu accepta animale de companie.

 

gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web