www.cnfms.ro foloseşte cookie-uri cu scopul de a oferi vizitatorilor o experiență mai bună de navigare. Prin continuarea vizitei pe acest website, esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Vezi detalii.

FORMULAR CAZARE CNFMS 2022

Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar

  • Daca nu v-ați înscris înca, înregistrarea la CNFMS 2022 se realizează exclusiv online, prin completarea FORMULARULUI DE  INSCRIERE CNFMS 2022.Având în vedere ca este un eveniment hibrid, pentru înscriere este nevoie să utilizați o adresa de email unică. Dacă aveți deja un cont activ în platforma conferinte.ro este nevoie să vă autentificați sau, dacă e cazul, să vă resetați parola. În caz contrar, este nevoie să vă creați un cont și să il validați înainte de a completa formularul de înscriere la CNFMS2022.
  • Taxa de participare nu include cazarea. 
  • Cazarea nu este obligatorie.

OFERTA CAZARE CNFMS 2022

TARIFE CAZARE ( 1 camera/ noapte)

 

 

Nume HotelCamera in regim SINGLECamera in regim DOUBLE

Hotel Piatra Mare (***/****) – locație desfășurare CNFMS2022

370 lei / noapte

400 lei / noapte

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE CNFMS 2022

Având în vedere ca este un eveniment hibrid, pentru înscriere este nevoie să utilizați o adresa de email unică. Dacă aveți deja un cont activ în platforma conferinte.ro este nevoie să vă autentificați sau, dacă e cazul, să vă resetați parola. În caz contrar, este nevoie să vă creați un cont și să il validați înainte de a completa formularul de înscriere la CNFMS2022.

gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web